Noa Trollmann

team_noa

Noa Trollmann

Functie binnen (en buiten) het consortium
Projectmanager bij eHealth Junior en oprichtster van Stichting BalanceBuddy

Hoe draag ik bij aan eHealth Junior?
Als projectmanager is mijn takenpakket breed. Onder mijn taken vallen onder meer het coördineren van de interacties tussen consortiumleden en betrokken instanties, het opstellen van bestuurlijke, financiële en wetenschappelijke rapportages voor NWO-NWA, verder hou ik een oogje in het zeil betreft het budgetbeheer, de werving en datamanagement, ook ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen en de PR (waaronder deze website valt), ik zorg ervoor dat de inspanningen van de partners in overeenstemming zijn met de projectbeschrijving en hiernaast verzorg ik de regelgevingen binnen het project. Kortom, ik ben medeverantwoordelijk voor een efficiënte coördinatie en communicatie en het algehele beheer van het project.

Waar kijk ik naar uit met het eHealth Junior project
Wat ik o.a. prachtig vind aan het eHealth Junior project is dat de eHealth tools ontwikkeld worden voor en met chronisch zieke kinderen. Ik kijk er naar uit om met de consortiumleden en partners fijne en geïntegreerde samenwerkingen aan te gaan, waarbij de doelgroep gehoord en geholpen wordt.

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Als ik onderweg ben vind je mij met een poëzieboekje in mijn hand, in de avonden met een kookboek (en een wijntje) of een sportpas en in de weekenden heb ik mijn handen vrijwel altijd vol aan prachtige uitstapjes met mijn vrienden.

Links
LinkedIn

has been added to the cart. View Cart