Contact

Help jij mee om het leven van chronisch zieke kinderen beter te maken? Wij horen het heel graag.

email

eHealthJunior at erasmusmc.nl

We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

team-1

Prof. Dr. Manon Hillegers, Kinder en jeugdpsychiater

Manon ziet elke dag in haar praktijk hoe geestelijke gezondheidsproblemen het leven van jongeren en hun gezinnen kunnen ontwrichten. Als hoofd van dit consortium stelt ze zichzelf als doel om preventie, die aansluit bij het opgroeiende kind en jongere, beschikbaar te stellen voor het chronisch zieke kind.

team-3

Dr. Sanne L. Nijhof, Kinderarts

Sanne onderzoekt de gevolgen van chronische ziekte op het welbevinden, de participatie en ontwikkeling van kinderen. Binnen het onderzoeksthema Healthy Play Better Coping, doet ze onderzoek naar hoe spelen bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling.

team-2

Prof. Dr. Loes Keijsers, Ontwikkelingspsycholoog en expert in data-analyse

Ontwikkelingspsycholoog en expert in data-analyse. Loes begrijpt hoe normale ontwikkeling ontspoort. Daarvoor ontwikkelt ze, samen met jongeren, nieuwe methoden en apps om voor elk uniek kind te achterhalen wat de oorzaken precies zijn. Haar motto: “Promoting growth is a serious game”

eh_inge1

Prof. Dr. Inge Bongers, Professor in zorgprocessen

Inge weet als geen ander hoe lastig het is om nieuwe innovaties in te zetten in de zorg. Deze unieke kennis, over hoe je effectief, veilig en efficiënt eHealth inzet in de zorg, zet zij in in dit consortium.

team-4

Prof. Dr. Eveline Wouters, Professor die zorg en zorgonderwijs combineert

Eveline weet door jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, wat technologie (eHealth) betekent voor de mensen. En nog belangrijker, zij weet wat er nodig is om eHealth tot een normaal onderdeel van het dagelijks leven of werk te maken.

has been added to the cart. View Cart