Inge Braspenning

eh_inge

Inge Braspenning

Functie binnen (en buiten) het consortium
Binnen het consortium: promovendus werkpakket 8 (Tilburg University), buiten het consortium: docent-onderzoeker (Fontys Paramedische Hogeschool)

Hoe draag ik bij aan eHealth Junior?
Mijn promotieonderzoek richt zich op werkpakket 8 van cluster III (‘Implementation and uptake’). In cluster III worden factoren onderzocht die van invloed zijn op de implementatie en het gebruik in de dagelijkse praktijk van de in het eHealth Junior project ontwikkelde eHealth applicaties voor chronisch zieke kinderen, in werkpakket 8 richt ik mij op de factoren die spelen bij de eindgebruiker (kinderen, ouders, zorgverleners).

Waar kijk ik naar uit met het eHealth Junior project
ik kijk uit naar de studies waar ik data mag gaan verzamelen bij de eindgebruiker, het lijkt me zowel op wetenschappelijk gebied als persoonlijk heel inspirerend om met deze doelgroep samen werken en iets voor hen te kunnen betekenen. Daarnaast kijk ik uit naar de ontwikkeling van de implementatietool voor zorgorganisaties en zorgprofessionals en de daadwerkelijke uitrol daarvan. Ik hoop dat ik een manier vind waarbij de implementatie en het gebruik van eHealth apps voor chronisch zieke kinderen in iedere context zal slagen, waardoor de hulp die in eHealth apps geboden wordt voor vele eindgebruikers in verschillende contexten toegankelijk wordt. Daarnaast vind ik het een ontzettend mooie kans en uitdaging om met zo veel inspirerende mensen binnen dit consortium samen te werken en te leren, doordat we samen zorg dragen voor het behalen van de doelen die dit grote consortium project heeft, is elke stap die dit consortium zet, een stap om naar uit te kijken.

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Ik houd heel erg van natuur en buiten zijn (waaronder mountainbiken) en ik vind koken voor andere mensen erg leuk om te doen.

has been added to the cart. View Cart