Britt Bente

eh_britt

Britt Bente

Functie binnen (en buiten) het consortium
Binnen het consortium ben ik aangesteld als PhD kandidaat voor werkgroep 7/Cluster 3 Implementatie. Naast mijn PhD ben ik werkzaam als Junior Onderzoeker aan de Universiteit Twente, waarin ik aan diverse projecten werk rondom eHealth en chronische en infectieuze aandoeningen.

Hoe draag ik bij aan eHealth Junior?
Binnen het cluster implementatie zal ik mij focussen op de technologische, juridische en financiële barrières die een succesvolle implementatie van de eHealth junior apps in de weg staan. Ik zal de barrières maar ook juist de aanjagers voor succesvolle implementatie in kaart brengen en valideren. Daarnaast zal ik een business model voor eHealth Junior, en een roadmap voor de ontwikkeling en implementatie van eHealth aanleveren.

Waar kijk ik naar uit met het eHealth Junior project
eHealth krijgt een steeds prominentere rol in de zorgwereld en bij de implementatie ervan zijn vele stakeholders aanwezig die ieder weer andere behoeftes en waarden hebben voor het design, het gebruik en het business model rondom de technologie. Deze vele meningen en de veranderingen in wet- en regelgeving rondom eHealth maken het een complexe uitdaging om de technologieën succesvol te implementeren. Ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan en hoop bruikbare output te leveren wat betreft de implementatie van de eHealth Junior apps, en eHealth in het algemeen.

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Paardrijden, in huizen klussen, fotograferen

Links
Britt Bente – Universiteit Twente

has been added to the cart. View Cart