Ben jij ook wel eens zooo moe?

Dan willen we je graag vragen mee te denken: kruip in de rol van app & game ontwikkelaar en help mee aan het ontwerp van de PROfeel app

Uit onderzoek weten we dat 1 op de 4 kinderen met een chronische aandoening last heeft van ernstige vermoeidheid. Daarom wordt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis de app PROfeel ontwikkeld. PROfeel helpt jongeren om grip te krijgen op hun vermoeidheid. In het ontwikkelteam zitten artsen, onderzoekers, creative designers en game ontwikkelaars. Maar we missen nog een belangrijke groep: de jongeren zelf! Want wie weet kan beter weten hoe de PROfeel app eruit moet zien? Denk mee over hoe je dingen die moeten of lastig zijn leuker en makkelijker kan maken. 

Wie kunnen meedoen?
Jongeren tussen de 12 en de 18 jaar
• die periodes hebben (gehad) met ernstige vermoeidheid en
• die bij de kinderarts komen voor een chronische aandoening (zoals astma, diabetes of een ontstekingsziekte)

Meer informatie?
download de folder hier